Shampoo & balsam

Banan-shampoo & balsam är det bästa någonsin, nu tänker ni BANAN!? usch.
Men ja, banan det luktar inte jätte mycket och håret luktar fruktigt och gott efter duschen. Mitt favvo shampoo och balsam!
 
Det gör håret mjukt, det känns fylligt och du får glans i håret så att det ser fint och friskt ut. Främst är det den rättvis handlade honungen som finns i de två produkterna som gör det glansigt och fint. 
 
250 ml shampoo för 100kr och 250ml balsam för 110kr på The Body Shop. Bäst av allt är ju att dem heller inte är djurtestade.
 
 

Avatar

 
Tema: avatar Modell: viktoria Make-up: jag
 
Sminkade Viktoria som en avatar i förrgår på vår stylist lektion, arbetade mycket med skuggor, då det var uppgiften att göra starkare drag runt näsa o kinder. Blev faktiskt nöjd, hoppas jag att min lärare också blev när hon såg resultatet då hon säger att jag måste "våga mer" i mina sminkningar och det tyckte jag att jag lyckades bra med denna gång!
 
Använde mig av fetsmink, ansiktsfärg, ögonskuggor, glitter, kajaler. Läppglanset var helt genomskinligt, jag blandade i blå ögonskugga och glitter och vips så hade jag ett blått glans, använde även blå kajal som läppenna för att göra det mörkare och skarpa kanter. Shading med mörkare och ljusare skuggor osv.

Brud

 
 
Tema: naturlig brud Modell: viktoria Make-up: jag