Hud - Tips

Strawberry Sorbet

Nej, det är faktiskt inte jordgubbs glass jag ska skriva om utan The Body Shops hudkräm. 

Produkten finns i dofterna jordgubb, mango, satsuma, pink grapefruit och den indiska blomman moringa. Jag har jordgubb och mango doften, något jag ska införskaffa mig är pinkgrapefruit doften.
 
Produkten passar alla hudtyper och innehåller med aloe vera vilket är super skönt svalkande på huden. Aloe vera lugnar huden, vilket är bra om du ex vart på en go utlandssemester, har känslig hy eller liknande. Aloe svalkar som sagt vilket är ett plus och jag hade därför med mig just en sorbé under min senaste resa och den kom till användning exempel då en utav dem jag åkte med brände sönder sig i solen och  så var det skönt att lägga på när man kom hem efter en varm dag på stranden. 
 
Produkten är inte jätte fet så den går snabbt in i huden så man behöver inte leka leken "inte röra någonting" under en längre stund, haha. Sedan så luktar dem så otroligt gott också ju!

Har ni inte provat denna produkten så måste ni springa in på The Body Shop och göra det. 200ml är det i tuben, och den kostar 165kr så det är ett bra pris.
Läs om den och beställ den här.
 
 
Hud - Tips

All About Eyes

Trötta ögon är inget roligt att gå runt med och för er som kan känna igen er om att ha svullnader, ringar, skuggor eller liknande under ögonen på morgonen när ni vaknar, under dagen eller innan ni lägger er på kvällen kan jag rekommendera er denna produkt den är super bra!
 
All About Eyes från Clinique, jag köpte min burk på Kicks.
Den ska användas morgon och kväll för bästa resultat men jag har faktiskt fuskat och bara lagt på den när jag känner att jag är mörkare än vanligt om jag exempel sovit dåligt under natten. Och jag tycker att den fungerat även fast jag inte använt den efter instruktionerna. 
 
15ml för 355kr, maffigt pris men du kommer vara nöjd med produkten.
Mörka ringar, fina linjer och synliga svullnader jobbar den mot.
 
 

Brush + Concealer

Lightening Touch från The Body Shop är den absolut bästa concealern, den ljusar- och lyfter upp jätte fint under ögat. Den finns i 4 olika nyanser jag har nr 3 och den är hur bra som helst, helt klart bra pris för en så dryg och bra produkt, då denna concealern håller väldigt länge. Är man noga med att sätta på korken så är det helt säkert på att den inte torkar ut. Det bästa är att concealern är krämig vilket gör att den lägger sig lätt under ögat och blir inte som en "kaka" under och tynger ner ögat. Kostar 185kr.
 
EyesLipsFace (ELF) Flawless Concealer Brush förenklar att lägga på concealern och gör så att concealern masseras in i huden så att det blir jämt. Borsten är jätte mjuk, stråna håller sig i penseln, den fäller alltså ingenting. Kostar 39kr (+ frakt)
 
Det bästa med dem båda produkterna är: inget utav företagen gör djurtester, alltså har produkterna inte skadat våra djur.
 
 
Make-up - ansikte - borste - concealer - hud - smink