Nail Polish

I veckan målade jag om naglarna igen, som sagt hade helst haft olika färg på mina naglar varje dag. Men jag orkar inte byta så ofta, hehe. Passade på att göra "fransk manikyr" med lacken från The Body shop. Skulle helst byta ut en del lack jag har hemma till tbs lacken, för dem är så himla mycket bättre.
 
Dom torkar snabbt, ett lager behövs endast, samt att dom har marulaolja i sig som gör att naglarna inte torkar ut och därför inte "skivar" och delar sig, och blir tunna och flisar sig. Naglarna blir starka och lacken är bra för naglarna vilket många lack inte är pga alla ämnen och att dem är uttorkande.
 
95kr/st på The Body Shop. Det finns 24st olika färger.
 
 

Cairuo

Nymålade naglar idag igen, skulle helst vilja ha en ny färg på naglarna varje dag! Har filat till dem med så att dem inte flisar sig och lagt på olja så att dem håller sig starka och inte blir torra. Har stenhårda naglar nu vilket jag är lycklig över, ogillar verkligen när dom är tunna och håller på att böja sig och flisa sig..
 
Detta nagellacken heter Cairuo och det är super fint i verkligheten, det har lite rosa glitter i sig och skiftar i röd/rosa färg. Färgen heter strawberry. Det jag gillar mest med nagellacket är att det är en god lukt på det, naglarna luktar som lukt-suddigummin, sånna man hade när man var liten. Lite roligt med doftande nagellack istället för alla andra som bara luktar starkt och inte alls gott. Så nu luktar naglarna "gott" hela tiden.
 
Kommer tyvärr inte ihåg varken pris eller vart jag köpte det, sorry.. Men finns säkert att beställa hen på nätet och det finns massor av olika färger!