95kr

The Body Shop lanserade igår 24st fantastiska nagellack, 24st olika färger som passar till alla tillfällen. Jag har redan hunnit prova 5st nagellack då jag tjuvprovade dom innan lanseringen, hihi.
 
95kr/st kostar dem, verkligen värt priset då du endast behöver måla ett lager för bra resultat, så dem är dryga. Dessutom torkar dom riktigt snabbt! Så grymma är dem. Dom är ju inte heller testade på djur och innehåller community fair trade-producerad marulaolja som gör att naglarna inte torkar ut av nagellacken.
 
Så här ser mina naglar ut idag!
 


got2b

Här ska ni få reda på vilket som är det bästa torr schampoot som finns. 
Vissa torr schampoon gör inte ens någon skillnad eller så den kan ge korn i håret efter att du haft i det i en dag så att det ser ut som mjäll vilket inte är resultatet man vill ha kanske, men detta är osynligt i håret och du får en fräsch doft samt att det ser ut som att du precis fönat håret efter duschen. Det ger dig lite volym och bästa resultatet som håller hela dagen och kvällen.
 
Torr schampoot kommer från got2b och finns i affärer som är återförsäljare till Schwarzkopf och kostar 79kr. Ni som har svängarna förbi Ullared/Gekås kan köpa det där för en billig peng, mindre än halva priset betalar du där.