Make-Up on stage

Som sagt så sminkade jag på ett "event" på Kungsmässans scen i lördags. Jag sminkade min modell Ellen och Emmy (en som jag jobbar med) sminkade en frivillig kund. Något som var lite roligt var att den kunden som blev sminkad fyllde år den dagen, så det blev vår födelsedagspresent till henne och hon blev super snygg till kvällen.
 
Jag använde mig utav The Body Shops smink såklart, bland annat Shimmer Cube Yellow. Använde mig av alla färgerna i kuben och visst ser den färgstark och lite "läskig" ut? Men kolla va fin den blev när den kom på! Det fina läppstiftet kommer från Shine-serien som jag skrivit om HÄR, detta läppstiftet är nr 15 Fuchsia Flirt.
 
VÅGA FÄRG!
 


Crazy night

Lördagen börjar med jobb och event på Kungsmässan. Ellen fick agera modell till min sminkning som jag skulle utföra på scenen. Hon tyckte om sminkningen så den fick hänga med på mitt födelsedagsfirande. Efter jobbet fick jag skjuts hem, duschade super snabbt och sedan kom alla mina gäster.

Alltså firades min födelsedag i förrgår tillsammans med ett stort gäng vänner. Kvällen började bra redan vid kl 17 hemma hos mig, en trevlig stund med en massa prat, jätte fina presenter och mycket skratt. Sedan gick vi vidare till en tapas restaurang där jag bokat långbord. Jag tror att varenda en av oss åt oss proppmätta, det var jätte god mat. Vi snattrade som tusan och hade super trevligt. 

Efter middagen var det dags för utgång och jag hade bokat ett bord på en krog till oss alla. Kvällen var dock lite upp och ner då det blev sk missförstånd osv. Men men ny dag idag, gjort är gjort, nu går vi vidare.

Min födelsedag

Min födelsedag spenderades tillsammans med min prins, jag var ledig från skolan och blev väckt med super god frukost på sängen, fina presenter och pussar av både hund och pojkvän. 

Efter en räkmacka till frukost satt jag och Linus ute i solen och myste på altanen. Sedan var det en utflykt ut till Gottskär för en god fika vid havet som gällde. Efter fikan gick vi på stan för att byta ett par skor som jag fick av Linus i present då han sökt efter min storlek i mina skor hemma men endå lyckats köpa fel, haha.

Till middag lagade Linus min favoriträtt, skaldjurspasta. Och den blev så god! Bättre än på restaurang, mums. Så vi hade en riktig mysdag och ännu en väntar på söndag. Då ska vi bara slappa och mysa.