Mina bebisar

Nått utav det roligaste är att shoppa är underkläder tycker jag (och smink samt inredning). Jag kan verkligen inte få nog av underkläder, jag tycker att det är så roligt att mixa och matcha fina set dolt under kläderna. Allra roligast är ju att ha alla olika färger som en regnbåge i underklädes lådan så att man kan matcha till vilket plagg som helst. 

Jag vågar nog inte ens räkna hur många bh-ar och trosor jag har, det är helt otroligt många men jag behöver var enda en av dom, alla är fina på sitt sätt. Och alla färger behövs. Nån enstaka gång får en och en annan ryka ifall nån blir ful eller går sönder. Linus har försökt köra regeln: en ny bh in i lådan = en gammal bh in i soptunnan. Men den går ju inte att följa, det kommer ju nya fina ut i butik hela tiden och varför slänga nått som inte är sönder???

Mitt smink ligger huller om buller i lådor, korgar, skåp och på toalettbänken, men mina bh-ar dom ligger fint vikta i ordning, när man öppnar den lådan är det magiskt. Man kan inte ens tro att det är jag som äger den lådan och den ordningen? För så fint kan jag inte hålla det nån annan stans, haha.

Nog om min fina underklädes låda, härom dagen när jag och Linus var på stan fick jag i vanlig ordning med mig underkläder hem. Tre söta bh-ar och två par "invisible" trosor (alltså utan kanter så att dem inte syns genom byxorna). Mina vänner, pojkvän och mamma får alltid hänga en stund inne på underklädes avdelningen när vi är på en shoppingrunda, den avdelningen får man inte missa.


Lindex

Bara för att

Ja ni, bara för att jag klagade över Tv och internet igår så fungerade ju självklart det idag. Så i morse när vi skulle se om det kom igång, fungerade det galant. Dock varade det bara i 30min sedan slutade det fungera igen. Fy så dåligt, så nu väntar vi på att en tekniker ska komma på TORSDAG, fy då har vi vart utan tv och internet i 10/11 dagar...

Nog om det nu tänkte jag visa ett litet knep. Man har ju proppfulla skåp här hemma med lakan, örngott, filtar, handdukar, byxor, bhar osv. När det ligger så för länge luktar det instängt och garderob så därför har jag nu pysslat lite här hemma med lavendel. 


Jag köpte torkad lavendel och små kuvert att lägga lavendeln i. Tror inte att en påse lavendel kostade mer än 50kr och det räcker ju till fem/tio stycken kuvert beroende på hur mycket du fyller dom. Sedan var det bara att tejpa ihop så att man någon dag inte kastar ut lavendeln i hela garderoben, för då känner jag på mig att man hade blivit lite smått galen. Sedan placerar du ut dom lite var stans i garderoberna där det är mycket kläder.

Varje gång jag drar ut min låda med bh-ar doftar det så gott! Dock sitter inte doften i plaggen så länge vilket är bra då man istället kan spreja sin egna parfym.Hud

Ensam hemma

I fredags var Linus på svensexa så då va jag och Mila hemma alldeles ensamma. Har nästan aldrig gått och nattat mig utan Linus de senaste tre åren så vi fick sätta på en film i sängen för att kunna somna för att sedan vakna av att en stolle skulle komma hem men hade inte sina nycklar..

I vilket fall jobbade jag sent den dagen och på min rast köpte jag saker till kvällen. Chips och dipp + saker till att göra hemma spa. Ny balja, salt till fotbad och två olika filer. Medan jag satt med fötterna i badet la jag på en fuktmask i ansiktet.


I lördags var det grill hos Linus föräldrar och sedan utgång med en bunt vänner. På söndagen vaknade vi upp till fint väder, vi åkte och badade och sedan grillade hos mina föräldrar. Idag har jag jobbat och Mila är på hundpensionat och leker av sig. Om en liten stund kommer det att plinga och då är dom utanför med henne. Dom är så snälla och kör hem henne eftersom vi inte har bil.


Förresten så är jag extremt irriterad på dom som skickar tv och internet till oss för att vi har vart utan det i 1v tid nu och dom har lovat att skicka hit en tekniker för att kolla vad som är fel men dom har fortfarande inte kommit eller hört av sig. Så extremt dålig service, jätte tråkigt att sitta hemma själv och vänta på att Linus ska sluta jobbet så kan man inte ens sätta på musik på högtalaren, blogga på paddan eller kolla på nått roligt program på tv. Nej så extremt dåligt.thebodyshop