beautiful day

Fredag kväll spenderades med goa vänner ute på stan, vi hade super trevligt och kom inte hem fören det hade börjat ljusna på lördag morgon. Några timmars sömn och sedan var det upp och hoppa för vid 12 tiden åkte vi till Varberg. 

Jag, Linus och Mila satte oss på vår favorit buffé, sushi och thai, mums. Mila låg snällt under min stol i skuggan medan vi åt oss proppmätta. Efter frukosten/lunchen vandrade vi ner mot hamnen där vi tog båten över till Getterön. Mila har aldrig åkt båt innan och hon avskyr vatten så vi trodde att hon inte skulle gilla det. Men hon satt så fint och vädrade näsan i luften, haha. På Getterön mötte vi mormor, mamma och lillebror som fiskade krabbor.

Mot kvällen var det hemdax och då åkte Linus, vovven och jag hem till Linus föräldrar och grillade oxfilé. Det var så gott! Hela kvällen satt vi och babblade, vid tolv tiden tog vi bussen hem och Mila var så trött hon försökte sova sittandes på bussen. Jobbigt att vara vaken en hel dag, haha.

Bilder från dagen, när vi satt i båten ser ni ostindiefararen i bakgrunden. Den var helt knökad med folk alla ville gå på den. Men vi nöjde oss med att se den från håll, dessutom har jag redan gått ett varv på den för några år sen.