Hud

Ensam hemma

I fredags var Linus på svensexa så då va jag och Mila hemma alldeles ensamma. Har nästan aldrig gått och nattat mig utan Linus de senaste tre åren så vi fick sätta på en film i sängen för att kunna somna för att sedan vakna av att en stolle skulle komma hem men hade inte sina nycklar..

I vilket fall jobbade jag sent den dagen och på min rast köpte jag saker till kvällen. Chips och dipp + saker till att göra hemma spa. Ny balja, salt till fotbad och två olika filer. Medan jag satt med fötterna i badet la jag på en fuktmask i ansiktet.


I lördags var det grill hos Linus föräldrar och sedan utgång med en bunt vänner. På söndagen vaknade vi upp till fint väder, vi åkte och badade och sedan grillade hos mina föräldrar. Idag har jag jobbat och Mila är på hundpensionat och leker av sig. Om en liten stund kommer det att plinga och då är dom utanför med henne. Dom är så snälla och kör hem henne eftersom vi inte har bil.


Förresten så är jag extremt irriterad på dom som skickar tv och internet till oss för att vi har vart utan det i 1v tid nu och dom har lovat att skicka hit en tekniker för att kolla vad som är fel men dom har fortfarande inte kommit eller hört av sig. Så extremt dålig service, jätte tråkigt att sitta hemma själv och vänta på att Linus ska sluta jobbet så kan man inte ens sätta på musik på högtalaren, blogga på paddan eller kolla på nått roligt program på tv. Nej så extremt dåligt.thebodyshop