Skogens guld

Härom dagen var Linus ute i skogen med sin systerdotter och Mila de hittade ett liten plätt som var fylld med kantareller. Så när Linus hämtade mig från jobbet klockan åtta åkte vi och handlade och sedan direkt hem för att göra kantarellpasta. Vad vi såg inne på Ica var att kantarellerna kostade 300kr/kg så vi åt värsta lyxmiddagen måste jag säga. Dessutom räckte det till lunch för oss båda dagen efter med, toppen!


Min lillebror har också vart här och hälsat på, han kom hit i tisdags klockan halv tio på morgonen. Vi satte på en barnfilm i sängen, först Pippi och sedan lite Nicke Nyfiken. Efter en stund gick jag och gjorde frukost som vi åt på sängen, slapp morgon. Sedan var det dax för promenad med Mila, vi gick till ett ställe där jag vet finns massvis med hallon, Grim stod säkert bland hallonbuskarna och åt i 25min, haha. Det var alltså riktigt gott, den här dagen var det ju också super varmt i luften så Mila var riktigt varm och vi fick därför vandra hemåt. Väl hemma sminkade jag mig sedan kom mormor och körde mig till jobbet.


När vi var vid hallonen så såg jag att det börjat komma små blåbär så idag efter att jag och Mila legat i sängen väldigt länge traskade vi dit och plockade. Hittade inte jätte mycket, men det ni ser på bilden ovan. Så ikväll har jag tänkt att göra någon god efterrätt av dom. 

Om en halvtimme slutar Linus, vi har inget planerat idag så vi får se vad vi hittar på. Men nu ska jag i vilket fall plocka ur diskmaskinen och sedan sätta mig på altanen med en glass, mums. Ha en bra dag!