Ledig lördag

Så himla skönt, det är helg och denna lördagen har jag inget jobb på schemat, dock är det jobb imorgon men det är bara roligt och dessutom är det bara på förmiddagen. Nästa vecka är det fullt upp i vilket fall, då är det jobb fem av de sju dagarna och så skola såklart.
 
Mormor har vart här och är nu iväg med lillebrorsan på gympa, innan dem åkte gjorde vi semlor. Mormor hade köpt semlebullar, alltså brödet och hon vispade grädde och så gjorde vi semlor med mandelmassa, väldigt snabbt och enkelt för en fika. Jag gillar dock inte mandelmassa, men men.
 
Vi var även på promenad, Mila fick gå lös och hon klarade det galant, jätte duktig på att lyssna är hon. Nu ligger båda vovvarna och snarkar högt, utmattade efter promenixen. Ikväll smids det planer om en tidig tjejkväll och en sen utgång, men vi får se. Kanske blir hemma och soffläge, beroende på skjuts och så, går ju inga bussar här på helgen.. Hopplöst!
 
 
1

Tisdag

I tisdags kväll åkte jag och Linus in till Vapiano och åt godaste middagen, risotto med kyckling och pasta med oxfilé, mums. Vi trodde att vi låg under tidspress under middagen, för vi skulle på bio efteråt. Men dom är så snabba där så det var inga problem att hinna.

Efter middagen gick vi och kollade på Taken 3, åååh så spännande den var! Dom filmerna är verkligen så bra, alla tre. Har för mig att denna är den sista, men så spännande som denna filmen var, med mamman, dottern och hans kompis, så måste det ju verkligen komma en till. Hoppas det i alla fall.Personalmöte

I söndags var det besök hos farmor med lille vovven, lillebror och pappa som gällde vi fångade upp hennes fiskar ur akvariumet då hon inte ska ha kvar det längre. Och efter det var det personalmöte med jobbet på en mysig restaurang.

Jag åt kräftsoppa och drack mojito till förrätt, oxfilé till varmrätt och till det en god cider. Vi pratade om allt möjligt gällande arbete, smink och hudvård. Vi har det alltid väldigt trevligt och mysigt på våra möten, vi har ju världens bästa chef.

Förresten, snart flyttar vi och då kommer uppdateringen bli super duper!