CAKE BOSS

Idag har jag bara vart hemma och plockat bland alla saker som står huller om buller, inte för att det blivit bättre utan bara flyttat allt runt omkring känns det som, jag har tvättat några tvättar och så kom pappa på den brilljanta idén att vi skulle baka. Så till efterätt idag står det tårta på menyn, möms. Det blev en "prinsesstårta" om man får kalla den det, haha. Jag och lillebror har pyntat den vackert som ni kan se nere på bilden.
 
Nu är det sportlov, wihoo. Och jag har inga planer mer än att jag har jobb schemalagt, men annars så blir det en lugn vecka, väldigt skönt. Jag tror att jag och Linus ska sätta oss ikväll och se om det finns något roligt man kan hitta på över en dag eller så, då vi jobbar om varandra. Men annars vill jag faktiskt bara vara hemma och mysa med Mila och umgås med familjen innan det blir flyttkaos, studentkaos och så vidare, som står bakom hörnet och väntar.
 
Sedan så är det ju alla <3 dag snart! Ojoj, jag har ingen aning vad vi ska hitta på. För det första så jobbar jag (och säkert Linus med) och för det andra så har jag ingen fantasi alls. Men jag och Linus har inte vart så noga med den 14e tidigare år, ex förra året var jag på melodifestivalen och han hade pokerkväll med sitt killgäng. Men sen var vi ju med varandra efter det. Ja, vi får se helt enkelt..