Hud - Tips

Drops of youth

Har ni hört talas om serumet Drops of Youth? Det kommer från The Body Shop och det säljs en var 30:e sekund över hela världen just för att det är en sån grym produkt. Ni kan läsa mer om just serumet här. Innan var det bara serumet som fanns, men för ett tag sedan kom även en ögonkräm som fått väldigt bra respons.
 
Nu ska det lanseras yttligare två produkter som gör att "Drops of Youth" blir en egen serie. Det ena är en ansiktskräm som fungerar som en primer och det andra är en ansiktsmask. I detta inlägget ska ni få läsa lite om masken.
 
 
 
Produkten heter Drops of Youth - Bouncy Sleeping Mask, den har lansering under denna vecka och kommer att kosta 325kr per 90ml/burk. Den är inte i samma konsistens som en vanlig ansiktsmask, burken kommer alltid att se ut som ny då krämen flyter ut och blir jämn som när du köpte den. Masken går ner och jobbar med huden och cellförnyelsen, den minskar trötthetstecken och återfuktar samt mjukgör. Du kan läsa mer om den här.
 
När du applicerar den tar du så mycket som du behöver, den är dryg så ungefär som en tumnagel skulle man kunna säga. Du värmer upp masken i händerna och masserar den sedan ut i hela ansiktet, sedan sover du med masken på och när du sedan vaknar kan du ta bort den med ansiktsvatten eller låta den vara kvar (förhoppningsvis har den redan gått ner i huden under din sömn). Jag har använt masken två gånger och jag tycker att den återfuktar och mjukgör super bra, huden blir alldeles len efter användning.
 
Masken har sålts i Storbritannien där den blivit en stor hit och även flera i Sverige har masken. 80% upplever att huden blivit fräschare redan efter första användning. Man kan använda den varje natt, varannan natt eller en dag i veckan, man väljer helt själv vad som fungerar bäst för en själv. När du använder den kan du ha den istället för nattkräm eller om du känner att du behöver både och lägger du nattkrämen först och lägger masken överst.  
 
Dr Terry som vart med och framställt produkten har också gjort en speciell massage som man ska använda sig utav när man applicerar masken. Massagen kan du se i videon under.
 
TBS - thebodyshop