Party

Hej!
Igår jobbade jag och efter det åkte jag och Tessan och hämtade vovven. Sedan åkte vi hem fixade oss, tjötade och åt pizza och så kom Julia. Vid elva tiden tog vi bussen ner till stan och gick en runda på stan. Vi hade jätte trevligt, gick till flera olika ställen och kom hem vid tre tiden.
 
Idag ska det sista ur lägenheten tömmas, soffa, osv. Linus kompis och hans lillebror ska va snälla och hjälpa oss då Linus jobbar. Så nu packar jag det sista och sedan blir det att köra sakerna. Sedan ska hela lägenheten städas en sista gång och sedan lämnar vi över nycklarna till dom nya hyresgästerna.
 


Billiga bh-ar

"Allt klär en skönhet" som man brukar säga och därför kommer dagens skönhetsinlägg inte handla om smink, hud- eller hårvård.

Efter skolan idag blev det en fika med tjejerna som jag skrev innan och efter det tog vi en tur bland galgarna. Och shopping galna som vi är följde ett par galgar hem. Se bilder nedan på mina nya.

Bh-ar används ju av (nästan) varenda tjej till vardags och för att piffa upp vardagen lite kan man ju ha väldigt snygga eller söta sådana. Det finns en som passar alla helt enkelt då det finns många olika storlekar och stilar, vilket är super bra. 

Just nu har H&M rea på bh-ar! Du hittar bh-ar för 50-75kr och om du är klubbmedlem får du dessutom 30% rabatt på rea priset. Så de som kostar 50kr får du för endast 35kr, huuuur billigt som helst.


Även CUBUS har rea på underkläder och där hittar du bh-ar för 50kr och uppåt. Dock är det rätt utplockat hos dem båda butikerna så spring dit direkt!


 

Lille vovven

Upp klockan sju va det som gällde idag, då vi i klassen ska sminka på en teater. Nu är vi klara med sminkningarna och genrepet är i full gång, så jag och några tjejer är på väg för att sätta oss och ta en fika.

Nu har vi ju haft Mila i 5/6v och härom dagen lärde hon sig ännu ett kommando. Hon kan nu mera "ligg", "vacker tass" och "sitt". Hon är så duktig vår lilla princess hund. Världens gosigaste!