cinnamon rolls

Nu har vi nystädad lägenhet, igår passade jag och Linus på att damma hyllorna på vår lediga förmiddag tillsammans, som sagt så blev även en mörk tvätt ren. Så roliga saker man kan ha för sig på sin lediga dag, hehe vuxenpoäng..? Fönstren behöver dock verkligen rengöras då Mila står och dreglar på dom när hon spejar på grannarna. Men det får vi ta en annan dag.

I vilket fall så spenderade jag inte hela dagen vid dammtrasan utan på eftermiddagen kom faktiskt min lillebror på besök. Han blev körd av mormor som också lämnade av egengjord svartvinbärssylt och två påsar bullar. Det första jag och Grim gjorde var att fika, mums så gott. Även mamma kom över på en bulle.

Vid halv sex tiden körde min snälla mamma ut mig till frisören och där blev jag super fin i håret. Linus syster gör mitt hår och hon gör det precis som jag vill ha det. Det blir en rolig stund att sitta i frisörstolen och bli ompysslad när man känner frisören. Vi pratade om ett framtida bröllop som vi snart ska gå på, vad man ska ha på sig osv. 

Bullarna går åt, Linus är helt galen i dom. Även vår hemmagjorda svartvinbärssaft är snart slut, vi dricker den nästan varje kväll. Så god är den!SLEEP OVER

Nu har jag jobbat flera dagar i sträck så imorgon är det dags för en dag ledigt. Då ska jag bara ta det lugnt och mysa, gå promenader med Mila och möjligtvis slänga in en mörk tvätt.

I två nätter har Mila haft en kompis här hemma på besök. Nämligen ingen annan än Katti, mammas och pappas vovve. Dom två har vart så duktiga och lydiga, båda två har dessutom sovit på min sida sängen och tagit upp hela min sovplats så vi har haft väldigt mysigt medan Linus har haft all plats i världen på sin sida. 

För två timmar sedan blev Katti hämtad så nu ligger Mila i sin ensamhet och snarkar på divanen i soffan. Jag kollar på TV och längtar tills Linus ska komma hem, då blir det myskväll, kvällsrundan med vovven och läggdax sedan väntar en lång sovmorgon. 

På bilderna nedan ser ni två vovvar som väntar på promenix, även när Mila är ute och går med Katti, ni ser också två filurer som inte låter en vara ifred inne i badrummet/toaletten och till sist två pömsiga hundar precis innan läggdax.
Hemmakväll

Idag har jag och Mila vart lediga, vi har myst hela dagen. Vårt levande gosedjur har nämligen vart sjuk dom senaste dagarna och inte alls mått bra, men nu är hon på bättringsvägen och imon tror vi att hon är helt frisk.

Fika på lekplatsen tillsammans med mamma och lillebror har jag även hunnit med idag och till sist men inte minst så har jag och Linus även vart hemma hos Linus föräldrar och ätit lite middag. Vilken mysdag jag haft!

Hemma hos Linus föräldrar plockade vi en påse full med svartavinbär och nu när vi kom hem för en stund sedan ställde vi oss och gjorde hemmagjord saft. Plockade även fram lite glass från frysen och så gjorde Linus hemmagjord kolasås som vi kunde hälla över. Nu sitter vi framför Fantastic 4 på tv och myser med gott att äta och dricka.

Imorgon väntar jobb, sov så gott!