Hud

Sommar 2015

Jag har haft en helt fantastisk sommar hittills och ännu är den ju inte slut. En massa nya minnen har jag samlat på mig, hunnit resa, sola, bada, jobba och bara njuta. Har så mycket att berätta och så mycket bilder, men en sak i taget.

Jag vet inte varför bloggen inte uppdaterats jag tycker att det är kul att göra inlägg och jag själv klickar mig in för att läsa nya inlägg när jag vet att jag egentligen inte gjort något, tråkigt när den bara står helt stilla. Men jag gör så mycket annat och visst inte tillräckligt mycket för att inte hinna slänga in ett inlägg om dagen men det har bara inte blivit av.

Jag har haft två veckors semester ganska så nyligen så nu är det arbete som gäller och det är så kul, senast idag proppades butiken full med nyheter. Och jag kan ju inte hålla fingrarna i styr utan jag va ju tvungen att shoppa lite, även på min lunchrast sprang jag över till glitter och fyllde på smyckesskrinet. Dock behövde jag fylla på med hudvårdsprodukterna då det börjar att ta slut.

Tips till alla er som använder eller vill prova The Body Shops produkter, nu finns limited edition burkar som man bara inte får missa, till bra pris. Brukar köpa mitt ansiktsvatten för 100kr och då endast 250ml men nu fick jag hem denna stora flaskan för 140kr med 400ml i.

glitter - thebodyshop