För jag har tagit studenten!

Den 5e juni tog jag studenten, det va full rulle hela dagen, steg upp vid 20 i 6 på morgonen, champagne frukost kl 07 hos Hanna tillsammans med resten av min klass. Halv tio var det fotografering, sedan lunch tillsammans med resten av studenterna på våran skola och alla lärarna. Kl 12 sprang vi ut, upp på en stor ranglig ställning, trodde att vi skulle ramla av, hehe. Vid 13 tiden var det dax för att gå upp och gapa och dansa järnet på flaket, det var så kul! Vi åkte flak rätt länge, nästan två och en halv timme.
 
Studentmottagningen började klockan fyra, med massvis av god mat och massvis med människor, runt 25st var vi. Det var vegetarisk pastasallad till "huvudrätt" och till det fick man plocka tillbehör så som rostbiff, kalkon, skinka, kycklingspett, frukt och frallor, osv. Till efterrätt vardet kladdkaka med bär och grädde, mums. Hela lilla släkten var samlad och alla vänner till familjen, jag öppnade en massa fina presenter, är överlycklig och helt paff över allt jag fick. Känner mig verkligen uppvaktad och det var så kul att så många kom, vi hade verkligen jätte trevligt och jag hade verkligen svårt att slita mig ifrån mottagningen för att åka till studentfesten med min klass.
 
Studentfesten var sköj, mycket dans och prat med klassen. Folk började dra hemåt eller gå vidare, så efter ett par timmar kände jag och Jolina att det var dax att börja rör sig hemåt. Jag steg in genom dörren med Linus runt halv tre tiden och jag kan lova att jag somna ganska snabbt. Det var en otroligt lång dag, men otroligt rolig, ett minne för livet!
 
Jag har hur mycket bilder som helst, så här kommer ett dussin. 
 
 
 

Bra helg

I helgen var det jobb båda dagarna, fullt ös i butiken! Alla var ute efter morsdag presenter och det var fullt upp med inslagning av presenter. Jätte roligt att leta ut en perfekt present tillsammans med en kund som denne ska ge till någon som ska få bli överlycklig. Nöjda kunder är super kul!

På fredagen var det "girlsnight" med bästa Jolina, vi hade super duper kul. I stort sett en gratis kväll, hehe grymt ju. Rätt tidig hemgång dock då jag skulle jobba på lördagen och Jolina skulle utomlands redan samma natt. Men vi hann med dans och skratt ändå.

På lördagen var det som sagt arbete som gällde och när jag slutade var det dax att slänga sig i soffan tillsammans med min prins. Men inte långt efter Gladiatorerna startat på TV insåg vi att här kan vi inte ligga, snällaste mamma och pappa passade vovsingen och jag och Linus gick ut och mötte upp våra vänner. Efter timmar av dans och god dryck var det hemdax för oss.

Vaknade upp på söndagen, sminkade mig och promenixade till jobbet. Morsdag idag och tur var väl det för jag jobbade hela dagen tillsammans med med min mor, under hennes rast var hon och kollade i olika butiker och kom tillbaka och berättade att hon hittat sååååå fina ljuslyktor och en sån fin matta. Tack för tipset mamma, direkt efter jobbet mötte jag upp Linus och vi gick och köpte just ljuslyktorna och mattan. På kvällen blev det god middag som pappa lagat, runt bordet satt lillebror, Linus, pappa, mamma och mormor. Riktigt mysigt!

På bilden nedan ser ni fredagens make-up och pappas goda chicken thai.1

Body mist

Jag älskar att spraya på mig god doft, allt från parfym till body splash. I födelsedagspresent fick jag ju 11st body mists från Victoria Secret av min snälla mamma och en utav dem ligger i min väska hela tiden. Jag älskar doften "sheer love" en blommig, ganska lätt doft.

Har inte luktat på alla jag fått ännu, då jag bara använder några i taget. Men jag tar ganska lätt slut på en flaska då jag är en sån som sprayar på mig rätt ofta och det går ju bra när det är sånna lätta dofter som förvinner ganska snabbt, värre om jag hade sprayat ex en musk, hehe.

Victoria Secrets mists kostar ca 120kr så det är väldigt bra pris. I samma doft finns ex shower gel och body lotion. Produkterna kan ni hitta på så många olika ställen allt från Victoria Secrets egna butiker till fyndiq på nätet eller Ica Maxi/Ullared. Jag tycker dock att det är lite synd att detta märket som är eftertraktat och som va lite speciellt att ha när man bara kunde köpa det utomlands nu gått ner sig och sänkt sig till en nivå där matbutiker är återförsäljare.