Bra helg

I helgen var det jobb båda dagarna, fullt ös i butiken! Alla var ute efter morsdag presenter och det var fullt upp med inslagning av presenter. Jätte roligt att leta ut en perfekt present tillsammans med en kund som denne ska ge till någon som ska få bli överlycklig. Nöjda kunder är super kul!

På fredagen var det "girlsnight" med bästa Jolina, vi hade super duper kul. I stort sett en gratis kväll, hehe grymt ju. Rätt tidig hemgång dock då jag skulle jobba på lördagen och Jolina skulle utomlands redan samma natt. Men vi hann med dans och skratt ändå.

På lördagen var det som sagt arbete som gällde och när jag slutade var det dax att slänga sig i soffan tillsammans med min prins. Men inte långt efter Gladiatorerna startat på TV insåg vi att här kan vi inte ligga, snällaste mamma och pappa passade vovsingen och jag och Linus gick ut och mötte upp våra vänner. Efter timmar av dans och god dryck var det hemdax för oss.

Vaknade upp på söndagen, sminkade mig och promenixade till jobbet. Morsdag idag och tur var väl det för jag jobbade hela dagen tillsammans med med min mor, under hennes rast var hon och kollade i olika butiker och kom tillbaka och berättade att hon hittat sååååå fina ljuslyktor och en sån fin matta. Tack för tipset mamma, direkt efter jobbet mötte jag upp Linus och vi gick och köpte just ljuslyktorna och mattan. På kvällen blev det god middag som pappa lagat, runt bordet satt lillebror, Linus, pappa, mamma och mormor. Riktigt mysigt!

På bilden nedan ser ni fredagens make-up och pappas goda chicken thai.1
ɑ n n i k ɑ

Gott!

Svar: Verkligen! :)
BiancaBlue