Hår - Mila - Tips

Hundälskare

Alla hundägare och även ni andra ska nu få ta del av ett tips från mig och min vovve. Till vårt egna hår har vi oftast både shampoo och balsam, oftast så har vi valt ut det perfekta för just vår hårtyp och det är exakt det vi ska göra till våra älsklingar på fyra ben med. 
 
"Tassarnas" har utvecklat jätte bra shampoon och balsam till våra hundar (även katter), för att dem ska få mjuk, ren och fin päls. Det finns flera olika sorters shampoon, som alla vårdar pälsen för att hitta det som passar din hunds hårtyp bäst och dem hjälper dig att hitta det rätta. Mila använder just nu ett milt shampoo som passar valpar och hundar som är lite känsligare, det innehåller aloe vera och det inte ger mycket doft, så att hon får behålla sin bebisdoft. Hon får en mjuk och fin glansig päls utav det.
 
Minns tyvärr inte priset, men jag vill minnas att det inte var dyrt, det är super drygt då du ska blanda ut 1 del shampoo med 9 delar vatten i en skål. Vi har även en svamp från Tassarnas som man dränker i "shampoo-vattnet" och sedan masserar hunden med, gör så att man kommer åt överallt och exempelvis slipper att hålla på med ens händer i baken på hunden, hehe.
 
HÄR kan ni läsa om alla olika shampoon, osv och vart ni kan hitta er butik.
 
 

Lördag

Igår var det jobb och sedan tjejkväll med ett par tjejkompisar. Senare på kvällen/natten bestämde vi oss för att gå ut och vi kom inte hem förens runt 03 tiden, jag fick med hemsläp, haha. Vi var hemma hos Viktoria och hon bor precis vid krogen vi var på, men när jag sedan skulle åka hem åkte hon med. Linus kom lite senare en oss, så de va mysigt att hon va här, dock somnade hon efter en halvtimme eller nått, haha. 

Vi hade super kul i vilket fall och idag har jag och Mila bara slappat. Hon snarkar sitt allra högsta och vill helst inte röra sig ur soffan, haha. Bilden förklarar min dag bra, kram.SeeBy Chloé

Här om dagen när jag och Linus var och shoppade köpte jag en super duper god parfym, den luktar så gott och speciellt när jag blandar den tillsammans med min favvo parfym. Denna kommer från See by Chloé och är verkligen nått att rekomendera. Var först inne på att köpa en Juicy parfym som jag kärat ner mig i, men sen så hittade jag denna godingen, inte lika fin flaska dock..
 
 
Tips! Just nu har Grand Parfymeri 25% på alla parfymer.
 
1