Nu har vi flyttat!

Nu har vi flyttat in i den nya lägenheten och den är ju helt underbar.
 
Vi börjar komma i ordning, köket och toaletten är klar, nu är det bara vardagsrummet och sovrummet som skall bli helt färdigt. Vår nya säng kom igår, så den är på plats i alla fall, men vi har inte flyttat hit våra sängbord än. Vi har en sån fin lägenhet och vi gör den verkligen till vår egna.
 
Man kan säga att hela lägenheten går i färgerna vit, svart och silver/grå, haha vi matchar allt. Det har endå gått väldigt snabbt att flytta, vi började i måndags vid 10 tiden och vi har redan ett "hem". Linus har kämpat på bra med att skruva upp tv, sänggavel och rullgardiner osv. 
 
Mila trivs bra, hon har hittat sitt hörne i soffan och kan gå ut och in som hon vill, så hon är nöjd. Dock har hon kanske inte fattat än att det är här vi ska bo. Om ett tag ska vi börja öva med henne på att vara en liten stund hemma själv då hon måste lära sig att vi inte måste vara vid henne hela tiden, vi får se hur det går..
 
En sak till, visst är det härligt att våren och solen är här? Så skönt att kunna gå ute utan att frysa. Lägenheten blir väldigt ljus och fräsch nu när solen står på med. Och med vår innebär det att typ halva min släkts plus min egen födelsedag väntar runt hörnet, jippie!
 
Smygtitt på lägenheten =)