UBU

I skolan tycker jag att vi har fått rätt dåliga penslar, vi har ett helt set penslar från kryolan som fäller ganska mycket hår, inte är speciellt mjuka och nja jag är inte jätte nöjd med dem. Nu när jag stått ut med dom i två och ett halvt år passade på att köpa ett par nya billiga billiga penslar för inte så längesen, jag har även satt penslar från TBS i mitt bälte i skolan som är mycket bättre.
 
Snygga, mjuka penslar i rosa, vit och beige. Detta kitet innehåller en make-up svamp, en concealer/ögonskuggsborste, en foundationborste och en puder/bronzer/rougeborste och kostar bara 139kr från märket UBU (Urban Beauty United) som du hittar på Lindex.
 
Jag är alltid på säkra sidan med syntetiskt hår då det finns många vidriga sätt att få fram håren från djur. Syntetiskt hår fungerar exakt lika bra, håren är extremt mjuka, borsten kan hålla i evigheter och man kan leva med gott samvete. Och då var det ju toppen bra att alla UBUs borstar är med syntetiskt hår.
 
Borstarna har fällt några enstaka hårstrån under första tvätten, inte många men det är nästan något man får räkna med då alla kanske inte sitter fast i limmet eller liknande. Annars har dem fungerat jätte bra att sminka med, och inga hår har lagt sig i ansiktet och dem är super mjuka. Ett par bra budget borstar helt enkelt.
 
Borstar med syntetiskt hår kan du också hitta hos ex ELF (eyeslipsface) eller The Body Shop.