Utbildad fransstylist

Jippie! Nu är jag inte bara utbildad hår och make-up stylist utan även fransstylist. Jag har gått en kurs inom "fransextensions" som jag klarade galant, det var väldigt roligt men oerhört pilligt, ett jobb som kräver mycket noggrannhet och tålamod.

Så nu har jag ännu en sak att skriva på mitt CV, diplomerad fransstylist! På bilden nedan ser ni mitt första set jag någonsin gjort med fransar som jag gjorde på min modell Jolina. Blev väldigt nöjd över resultatet då det är mitt första försök.Utgång

Var ledig hela helgen så det blev utgång både fredag och lördag, skoj! På fredagen var det girls night och jag kom in genom dörren runt tre tiden. På lördagen var Linus med, vi var ute med hans syskon och familj, hade jätte kul och Mila sov gott hemma hos mina föräldrar. Dock blev det en tidig hemgång runt halv två.

På söndagen slappade jag och Linus som tusan och på kvällen åkte vi hem till mina föräldrar och grillade, årets första grillning för vår del. Och det va SÅÅÅ gott! Min pappa är grymmast på att grilla, gott kött, majskolvar, bacon inlindande sparris osv möms!

Lördagens make-up.Pitch Perfect 2

I torsdags var det tjejkväll, jag och Jolina gick ut på en cider, satt och snattrade och sedan kollade vi på bio. Vi kollade på den sprillans nya Pitch Perfect 2. Ettan är ju hysteriskt rolig och jag kan lova er att tvåan är super grym också. 

Vi satt och skratta under filmen hela tiden. Så rolig, så dålig humor, haha. Värd att se! Super mysigt med en tjejkväll, behövligt och roligt.