Balklänningen

Jag har haft sån beslutsångest över vilken klänning jag ska ha på balen, men jag tror nog att jag har tagit mitt beslut. Jag har funderat på både en dyr och en billig klänning, båda är jätte fina och jag tror inte att någon hade sett skillnaden om jag inte hade sagt det. På grund av allt annat jag ska ha på balen kommer jag att "keep it simple" och inte ha en för dramatisk klänning.
 
Det blir en enkel klännig med lite paljetter på, så ska jag glänsa med vackra smycken, naglar, ögonfransförlängning och fint hår, helheten kommer att bli perfekt. Förra måndagen var jag och slingade samt klippte mitt hår och på måndag ska jag sätta in löshår, yay! Jag har ännu inte bestämt hur mitt smink ska vara men jag ska provsminka mig och öva lite så att jag sedan vet vilka skuggor osv som jag vill ha. Jag kommer att sminka mig själv eftersom jag är make-up stylist plus att jag känner att då får jag det exakt som jag vill ha det. 
 
Åh balen kommer att bli så rolig, alla tjejer i klassen har köpt så fina klänningar och vi kommer att stå i en park tillsammans med kompisar från andra skolor. Det kommer att bli jätte roligt, men bäst av allt är att Linus ska med! Har aldrig vart på bal innan då vi inte hade nån när jag gick i nian, men det blir tre rätters och en rolig kväll med fint uppklädda männsikor så detta ser jag verkligen fram emot.
 
Jag har mina visioner om hur jag vill att balen ska vara, som i en film haha.