50år

Vilken rolig helg vi hade! I lördags vid två tiden hämtade Linus och hans två syskon upp mig och vi började köra ner mot Malmö. Vi skulle nämligen överraska Linus mamma, som fyllde 50år och var på en weekend i Malmö med Linus pappa. 

Väl framme i Malmö virrade vi runt bland flera olika p-hus och letade efter hotellet. Mitt i stan låg det och tillslut hittade vi det, så det var dax att checka in. När vi står i receptionen ringer Linus pappa och säger att "mamma" var på väg ner till receptionen. Så vi frågar personalen om vi får springa och gömma oss i rummet bakom disken. Vi sprang in där och personalen berättade vart övervakningskamerorna var så att vi kunde se när hon gått.


Vi såg henne gå förbi receptionen på skärmen och in i hissen så då kom vi ut ur rummet och checkade in. Sedan tog vi hissen upp till Linus föräldrars rum och knackade på och sa "ROOM SERVICE" och gick in i rummet, sjöng och gav presenter. Hon blev verkligen överraskad!!

Vi gick in på våra egna rum och fixade oss. Sedan var det dags att gå ut på stan, för en god middag väntade på oss. Under kvällen spelade vi bowling och något som jag aldrig testat innan, shuffleboard. Det var faktiskt roligt! När de senare kvällstimmarna smög sig på gick vi ut och satte oss på några olika mysiga uteserveringar.

Frukosten på söndagen var super god, vad är bättre än hotellfrukost? Du behöver inte lyfta ett finger för att maten ska bli klar eller för att tallriken ska plockas bort och diskas, toppen! På förmiddagen blev det en runda på stan och i köpcentret triangeln, så klart fick ett par saker följa med oss hem. Sist men inte minst så blev det en lunch på Texas Longhorn innan det var dags för att sätta sig i bilen och åka hem.

Full rulle

Halloj! Jag har haft fullt upp det senaste och har därför inte hunnit uppdatera er. Det har vart jobb, bland annat en jätte trevlig VIP kväll med en massa folk. Och nu ikväll är lillebror hemma hos mig, vi har haft idol-kväll, men nu ligger han och kollar på en film i sängen.

Imorgon är det äventyr som gäller. Jag och Linus ska iväg på en mini weekend, men mer om det en annan dag. Jag tänkte att jag under veckan ska testa mina produkter från H&Ms nya sminkkollektion och sedan ge er en recension, bland annat en kajal ska ner i sminkväskan för att användas i helgen.

Hoppas att alla får en super duper bra helg!Om skönhet

Hur många gånger om dagen rengör du ansiktet? Jag rengör ansiktet två gånger om dagen.
 
Köper du smink på rea? Ja visst kan jag göra det, varför inte? 
 
Vad har du för hudtyp? Jag har en blandhy, både torr och fet i hyn.
 
Använder du smink varje dag? Jag sminkar mig till jobbet och när jag ska iväg och träffa folk, så nästan varje dag. Har jag en ledig hemma dag ser jag till att vara osminkad och helst av allt även hinna med att göra ansiktsmask osv.
 
Läppstift eller läppglans? Då väljer jag läppstift, jag tycker att det är så fint och jag använder det mest.
 
När började du sminka dig? Jag sminkade mig inte så mycket som liten, dessutom fick man inte ha smink på vår skola i låg samt mellanstadiet, så jag hade kanske en ögonskugga på kalas. När jag sedan började i sexan fick jag börja använda maskara och puder. Och att det var så tycker jag är toppen.

Köper du smink som är testat på djur? 99% av allt smink jag har hemma är inte testat på djur.
 
Använder du primer under sminket? Ja det gör jag om jag vet om att det kommer att bli en lång dag och jag behöver att mitt smink ska se bra ut och hålla, exempelvis om jag ska jobba, sen träffa vänner och gå ut och festa. 
 
Skulle du kunna gå hemifrån osminkad? Absolut, varje morgon när jag går ut med hunden är jag osminkad, har ruffsigt hår och mjukisar, hehe.
 
Köper du smink från ebay? Nej, jag har aldrig ens handlat där ifrån.
 
Har du någonsin övervägt att gå en make-up utbildning? Ja, jag har exempelvis redan gått en tre år lång utbildning av make-up på gymnasiet och är en utbildad make-up stylist.
 
Om du får lämna hemmet med endast en sminkprodukt på dig, vad skulle det vara? Maskara, så att man öppnar ögat och ser pigg ut. Exempelvis att bara har foundation på sig tycker jag gör att man ser ännu tröttare ut.
 
Vilket är ditt favorit sminkmärke? The Body Shop, det mesta i min sminkväska kommer där ifrån.

 
skönhet - tag - thebodyshop