Kvällspromenad

Jag och Mila har precis vart ute på promenad, Linus jobbar sent så det är bara vi som är ute och myser i kvällssolen. Mamma ringde och var i närheten så vi mötte upp henne och åkte med henne på ett ärende och sedan på vägen hem inhandlades en chokladmilkshake att ha nu till Idol.
 
Linus och jag har köpt både nytt koppel med reflex i och en sele till Mila, då hon innan hade halsband vilket inte är lika bekvämt för henne. Så nu ikväll gick jag första promenaden i sele. Den verkade bekväm men hon krälade fram de första 100m för att hon tyckte att det var läskigt att den satt över ryggen för det är hon ju inte van vid, haha. Men efter denna rundan är det inget problem längre.
 
Till julklapp får Mila önska sig en finare sele, men det är verkligen svårt att hitta fina selar till större hundar och till ett bra pris. Men tex till en chihuahua finns det hur många söta och fina selar som helst och även billiga. Jag ska kika runt lite på nätet för i butikerna i närheten av oss hittar jag inga att ha. Nån som vet en bra hemsida? Skicka den till mig isf :)
 

Visst är vår nya dörrmatta fin? Undra hur länge den håller sig ren, hehe.