Min första gång

Första blogginlägg? 8 Maj 2009, skrev jag mitt första blogginlägg tillsammans med Julia som jag startade bloggen med.
 
Vem skickade du ditt första sms till idag? Jag smsade Linus: Idag går det bättre *tummen upp*
 
Vart sitter din första piercing? Det var en enkel fråga, jag har inga piercingar. Vill ni räkna med hål i öronen, så har jag det och det tog jag när jag var runt tre år.
 
Vem var din första bästa vän och pratar ni än idag? Julia heter hon och vi blev bästa vänner fösta året i skolan. Nu var det ett litet tag sedan vi pratades vid men det kan det ju bli ändring på.
 
Vilken var din första sport? Jag började i dans när jag var tre år och slutade med det samma år som jag började gymnasiet.
 
Vem var din första kärlek? Jag hade två kärlekar på dagis, varav en jag ser och hälsar på ibland på stan.
 
Vad är det första du gör när du kommer hem? Låser uppp dörren, går in, slänger av mig min väska, jacka och skor och sedan hälsar jag på vovve och pojkvän om dom är hemma.
 
Vad hände första gången du bröt ett ben? Jag har inte brutit ett enda ben i kroppen.
 
När och hos vem sov du över första gången? Oj, det minns jag inte ens. Vi räknar inte med släktingar. Jag kommer ihåg att jag sov över hos en klasskompis i ettan som bodde en timme ifrån mig och mamma frågade om jag verkligen va säker på att jag skulle sova där eftersom det var "så långt bort från mamma när man var så liten" men det klarade jag ju galant, jag var ingen fegis.
 
Vilken är din första profilbild på facebook och när är den tagen? Jag har nog tagit bort flera profilbilder från facebook. Men den ni ser här nedan är den som ligger längst bak i arkivet.. Den är upplagd 1 Oktober 2011, hos en som heter Olivia, som jag var med dygnet runt förr.