+ OCH - MED HÖSTEN

- Vädret växlar, ena minuten är det strålande sol, andra blåser det storm och i tredje ös regnar det. Det är lite svårt att anpassa sig med rätt kläder då man inte vet vilket väder man ska få utstå. Men det största minuset är väl allt regn..

+ Tofflorna, golvet hemma blir kallare och du måste införskaffa dig höstens gose-tofflor. Jag använder tofflor året om hemma, både på sommaren och på vintern när vi har golvvärme på. Jag avskyr att vara barfota så jag har redan köpt mig ett par nya gosiga att ha nu på hösten. 
 
- Jobbigt att gå upp, det är så varmt och mysigt under täcket och man skulle göra nästan vad som helst för att slippa att gå upp. Man vill inte ens lämna en tå utanför täcket.
 
+ Varma drycker, när solen inte längre värmer så får man unna sig goda varma drycker så som varm choklad, te eller chailatte. Man får göra sig redo för hösten genom at köpa hem en ny jätte stor och fin favorit kopp.
 
+ Fina kläder och skor, under hösten kommer det in en massa snyggt i affärerna, både inne som ute kläder. Även en massa fina skor och nu kan stövletterna åka fram igen, jippie. Snart är det dax att ta fram de mysiga halsdukarna och vantarna med.
 
Så klart vill jag ge ett plus till att ha vovve, pojkvän och goda vänner/familj nu när det blir tråkigare väder ute, det har ju dock ingenting med hösten att göra då det alltid är ett plus att omringas av trevliga människor. Men Mila tackar aldrig nej till att ta en lååång sov morgon och Linus skulle aldrig neka en myskväll med film, gottis och gosiga filtar.
 

Mina nya fina tofflor från hunkemöller, 159kr. Verkligen att rekommendera, super gosiga och ett extra plus är att dom har "bebis" halkskydd undertill.
hunkemöller