Hud - Tips

Strawberry Sorbet

Nej, det är faktiskt inte jordgubbs glass jag ska skriva om utan The Body Shops hudkräm. 

Produkten finns i dofterna jordgubb, mango, satsuma, pink grapefruit och den indiska blomman moringa. Jag har jordgubb och mango doften, något jag ska införskaffa mig är pinkgrapefruit doften.
 
Produkten passar alla hudtyper och innehåller med aloe vera vilket är super skönt svalkande på huden. Aloe vera lugnar huden, vilket är bra om du ex vart på en go utlandssemester, har känslig hy eller liknande. Aloe svalkar som sagt vilket är ett plus och jag hade därför med mig just en sorbé under min senaste resa och den kom till användning exempel då en utav dem jag åkte med brände sönder sig i solen och  så var det skönt att lägga på när man kom hem efter en varm dag på stranden. 
 
Produkten är inte jätte fet så den går snabbt in i huden så man behöver inte leka leken "inte röra någonting" under en längre stund, haha. Sedan så luktar dem så otroligt gott också ju!

Har ni inte provat denna produkten så måste ni springa in på The Body Shop och göra det. 200ml är det i tuben, och den kostar 165kr så det är ett bra pris.
Läs om den och beställ den här.