Påsklov

Nu har mitt sista påsklov börjat och det spenderar jag en del på jobbet, ska även göra lite skolarbeten som ska vara klara innan veckans slut och resten av den lediga tiden blir det mest att slappa och gå långa härliga promenader med Mila. Vi har hittat en fotbollsplan där vi busar och leker mycket, när det inte är något folk där förstås. Där får hon springa lös efter bollar och pinnar, det tycker hon är så roligt.
 
Det har vart tomt här ett tag och jag har ingen större anledning än att jag vart lat, arbetat mycket och på ipaden letar jag främst balklänningar då det börjar bli brådis. Det är slutspurten på terminen nu, min födelsedag, nationella prov, bal och student! Sedan är det sommar och sol, förhoppningsvis och en hel del jobb!
 
Jag måste hitta en balklänning, men jag vet inte om jag ska gå "all in" och köpa en klänning för 3000kr eller om jag ska hitta en fin billigare variant och kanske kosta på mig snygga naglar eller något också. Det är svårt, balen är ju trots allt redan slut vid midnatt, så jag kommer inte ens ha på mig klänningen länge och då känns det så onödigt med en dyr klänning som man sedan kan få sålt nästa år för typ 500kr, ovärt.
 
Det bästa av allt är i vilket fall att Linus ska vara min kavaljer, han ska följa med på balen och vi kommer ha så kul, roligast har jag ju med honom, därför vi delar livet ihop. Och vi kommer få en massa fina bilder, jag i en vacker klänning, super fin make-up och nyklippt hår, Linus i fin kavaj/kostym med någonting som matchar till min klänning, nyklippt fixat hår och bara väldigt snygg, haha. 
 
Min studentmössa har kommit, den är super fin. Dock hatar jag mössor och liknande, men jag får pinas för en dag, hehe. Min gymnasielinje har egentligen rosa som färg, men det var inte så många som var så noga med det detta året och jag tyckte att jag var smart som tog en blå sten, så blir det som att mitt mellannamn är med på mössan, Blue.