Bara för att

Ja ni, bara för att jag klagade över Tv och internet igår så fungerade ju självklart det idag. Så i morse när vi skulle se om det kom igång, fungerade det galant. Dock varade det bara i 30min sedan slutade det fungera igen. Fy så dåligt, så nu väntar vi på att en tekniker ska komma på TORSDAG, fy då har vi vart utan tv och internet i 10/11 dagar...

Nog om det nu tänkte jag visa ett litet knep. Man har ju proppfulla skåp här hemma med lakan, örngott, filtar, handdukar, byxor, bhar osv. När det ligger så för länge luktar det instängt och garderob så därför har jag nu pysslat lite här hemma med lavendel. 


Jag köpte torkad lavendel och små kuvert att lägga lavendeln i. Tror inte att en påse lavendel kostade mer än 50kr och det räcker ju till fem/tio stycken kuvert beroende på hur mycket du fyller dom. Sedan var det bara att tejpa ihop så att man någon dag inte kastar ut lavendeln i hela garderoben, för då känner jag på mig att man hade blivit lite smått galen. Sedan placerar du ut dom lite var stans i garderoberna där det är mycket kläder.

Varje gång jag drar ut min låda med bh-ar doftar det så gott! Dock sitter inte doften i plaggen så länge vilket är bra då man istället kan spreja sin egna parfym.