Mina bebisar

Nått utav det roligaste är att shoppa är underkläder tycker jag (och smink samt inredning). Jag kan verkligen inte få nog av underkläder, jag tycker att det är så roligt att mixa och matcha fina set dolt under kläderna. Allra roligast är ju att ha alla olika färger som en regnbåge i underklädes lådan så att man kan matcha till vilket plagg som helst. 

Jag vågar nog inte ens räkna hur många bh-ar och trosor jag har, det är helt otroligt många men jag behöver var enda en av dom, alla är fina på sitt sätt. Och alla färger behövs. Nån enstaka gång får en och en annan ryka ifall nån blir ful eller går sönder. Linus har försökt köra regeln: en ny bh in i lådan = en gammal bh in i soptunnan. Men den går ju inte att följa, det kommer ju nya fina ut i butik hela tiden och varför slänga nått som inte är sönder???

Mitt smink ligger huller om buller i lådor, korgar, skåp och på toalettbänken, men mina bh-ar dom ligger fint vikta i ordning, när man öppnar den lådan är det magiskt. Man kan inte ens tro att det är jag som äger den lådan och den ordningen? För så fint kan jag inte hålla det nån annan stans, haha.

Nog om min fina underklädes låda, härom dagen när jag och Linus var på stan fick jag i vanlig ordning med mig underkläder hem. Tre söta bh-ar och två par "invisible" trosor (alltså utan kanter så att dem inte syns genom byxorna). Mina vänner, pojkvän och mamma får alltid hänga en stund inne på underklädes avdelningen när vi är på en shoppingrunda, den avdelningen får man inte missa.


Lindex