Bo hemma

Hej, för en vecka sedan tog vi vårt pick och pack från lägenheten och lämnade över nycklarna, så nu är vi utan lägenhet. Eller? Ja, vi har ingen lägenhet att bo i nu, men vi har ju som sagt kontrakt på en lägenhet som blir ledig snart. Och då blir det till att flytta för fullt, vi räknar ner dagarna.
 
Linus, Mila och jag bor nu hemma hos mina föräldrar och det innebär ingen täckning på mobilen då det är landet. Det är därför uppdateringen vart rätt låg det senaste, men jag ska bli bättre nu när vi packat upp lite så som dator och liknande. Det enda jobbiga egentligen med att bo hemma är att här inte går några bussar på helger eller mycket bussar över lag på vardagar. Sista bussen går kl 21 och då har inte ens Linus slutat jobbet än. Jag tycker det är mysigt och va hemma endå, med familjen och kolla på tv och äta middag tillsammans. Men sen så älskar jag ju min och Linus vardag ensamma i en lägenhet med vår lille vovve, lugn och ro. Ingen fyraåring som springer runt.
 
Om ungefär en månad får vi nycklarna till vår nya lägenhet, mitt och Linus (och lilla Milas) nya hem. En lägenhet som är 1,5år gammal och som har bästa standarden i kommunen, allstå vi är så lyckliga. Vit, ljus och fräsch, egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, även diskmaskin (JIPPIE). I denna lägenheten kan vi verkligen göra vårat egna hem och tapetsera och inreda som vi känner för.
 
Jag och Linus har kli i fingrarna (eller aa, mest jag) när det gäller att beställa hem inredning till lägenheten. Vi sitter och tittar på säng varje dag då vi ska köpa en ny som kommer lagom till inflyttningen, svårt och välja vilken man vill ha bara.. 
 
En sak som är säker är att vi kommer få det hur mysigt som helst i den nya!
Bild från härom kvällen när Mila hade gått och lagt sig i vår lilla myshörna därav suddigt, inget bra ljus utan har ljusat upp bilden flera gånger.