cinnamon rolls

Nu har vi nystädad lägenhet, igår passade jag och Linus på att damma hyllorna på vår lediga förmiddag tillsammans, som sagt så blev även en mörk tvätt ren. Så roliga saker man kan ha för sig på sin lediga dag, hehe vuxenpoäng..? Fönstren behöver dock verkligen rengöras då Mila står och dreglar på dom när hon spejar på grannarna. Men det får vi ta en annan dag.

I vilket fall så spenderade jag inte hela dagen vid dammtrasan utan på eftermiddagen kom faktiskt min lillebror på besök. Han blev körd av mormor som också lämnade av egengjord svartvinbärssylt och två påsar bullar. Det första jag och Grim gjorde var att fika, mums så gott. Även mamma kom över på en bulle.

Vid halv sex tiden körde min snälla mamma ut mig till frisören och där blev jag super fin i håret. Linus syster gör mitt hår och hon gör det precis som jag vill ha det. Det blir en rolig stund att sitta i frisörstolen och bli ompysslad när man känner frisören. Vi pratade om ett framtida bröllop som vi snart ska gå på, vad man ska ha på sig osv. 

Bullarna går åt, Linus är helt galen i dom. Även vår hemmagjorda svartvinbärssaft är snart slut, vi dricker den nästan varje kväll. Så god är den!