För jag har tagit studenten!

Den 5e juni tog jag studenten, det va full rulle hela dagen, steg upp vid 20 i 6 på morgonen, champagne frukost kl 07 hos Hanna tillsammans med resten av min klass. Halv tio var det fotografering, sedan lunch tillsammans med resten av studenterna på våran skola och alla lärarna. Kl 12 sprang vi ut, upp på en stor ranglig ställning, trodde att vi skulle ramla av, hehe. Vid 13 tiden var det dax för att gå upp och gapa och dansa järnet på flaket, det var så kul! Vi åkte flak rätt länge, nästan två och en halv timme.
 
Studentmottagningen började klockan fyra, med massvis av god mat och massvis med människor, runt 25st var vi. Det var vegetarisk pastasallad till "huvudrätt" och till det fick man plocka tillbehör så som rostbiff, kalkon, skinka, kycklingspett, frukt och frallor, osv. Till efterrätt vardet kladdkaka med bär och grädde, mums. Hela lilla släkten var samlad och alla vänner till familjen, jag öppnade en massa fina presenter, är överlycklig och helt paff över allt jag fick. Känner mig verkligen uppvaktad och det var så kul att så många kom, vi hade verkligen jätte trevligt och jag hade verkligen svårt att slita mig ifrån mottagningen för att åka till studentfesten med min klass.
 
Studentfesten var sköj, mycket dans och prat med klassen. Folk började dra hemåt eller gå vidare, så efter ett par timmar kände jag och Jolina att det var dax att börja rör sig hemåt. Jag steg in genom dörren med Linus runt halv tre tiden och jag kan lova att jag somna ganska snabbt. Det var en otroligt lång dag, men otroligt rolig, ett minne för livet!
 
Jag har hur mycket bilder som helst, så här kommer ett dussin.