Body mist

Jag älskar att spraya på mig god doft, allt från parfym till body splash. I födelsedagspresent fick jag ju 11st body mists från Victoria Secret av min snälla mamma och en utav dem ligger i min väska hela tiden. Jag älskar doften "sheer love" en blommig, ganska lätt doft.

Har inte luktat på alla jag fått ännu, då jag bara använder några i taget. Men jag tar ganska lätt slut på en flaska då jag är en sån som sprayar på mig rätt ofta och det går ju bra när det är sånna lätta dofter som förvinner ganska snabbt, värre om jag hade sprayat ex en musk, hehe.

Victoria Secrets mists kostar ca 120kr så det är väldigt bra pris. I samma doft finns ex shower gel och body lotion. Produkterna kan ni hitta på så många olika ställen allt från Victoria Secrets egna butiker till fyndiq på nätet eller Ica Maxi/Ullared. Jag tycker dock att det är lite synd att detta märket som är eftertraktat och som va lite speciellt att ha när man bara kunde köpa det utomlands nu gått ner sig och sänkt sig till en nivå där matbutiker är återförsäljare.