Hår - Mila - Tips

Hundälskare

Alla hundägare och även ni andra ska nu få ta del av ett tips från mig och min vovve. Till vårt egna hår har vi oftast både shampoo och balsam, oftast så har vi valt ut det perfekta för just vår hårtyp och det är exakt det vi ska göra till våra älsklingar på fyra ben med. 
 
"Tassarnas" har utvecklat jätte bra shampoon och balsam till våra hundar (även katter), för att dem ska få mjuk, ren och fin päls. Det finns flera olika sorters shampoon, som alla vårdar pälsen för att hitta det som passar din hunds hårtyp bäst och dem hjälper dig att hitta det rätta. Mila använder just nu ett milt shampoo som passar valpar och hundar som är lite känsligare, det innehåller aloe vera och det inte ger mycket doft, så att hon får behålla sin bebisdoft. Hon får en mjuk och fin glansig päls utav det.
 
Minns tyvärr inte priset, men jag vill minnas att det inte var dyrt, det är super drygt då du ska blanda ut 1 del shampoo med 9 delar vatten i en skål. Vi har även en svamp från Tassarnas som man dränker i "shampoo-vattnet" och sedan masserar hunden med, gör så att man kommer åt överallt och exempelvis slipper att hålla på med ens händer i baken på hunden, hehe.
 
HÄR kan ni läsa om alla olika shampoon, osv och vart ni kan hitta er butik.