Kalas

Sov morgon fram till elva och sedan promenix med Milisen, hon sprang lös och som en dåre mellan mig och Linus.  Hon är super duktig på att lyssna nu, så hon blev belönad med mycket godis.

Om en liten stund blir det fika på altanen med älskling innan han ska iväg till jobbet. Och ikväll ska jag jobba på VIPkväll på The Body Shop. Alla ni som är medlemmar har väl inte missat att ni kan komma till er butiks VIPkväll med fokus på ansiktsvård, gåva på köpet och spännande nyheter. ring och anmäl er bara!

Ett par sådär bra mobilbilder från igår när vi var hemma hos mormor och firade hennes födelsedag, hon fick fina presenter och bjöd på super god mat. Såklart var även vovvarna med och sa grattis.


Förresten, jag skulle bli väldigt glad om ni ex tycker att jag la upp ett bra tips och ni gillade det inlägget. Under varje inlägg finns en knapp "gilla", tryck gärna på den om ni tyckte om inlägget.

Jag kan inte se vem som gillar så det är alltså anonymt, men då vet jag om ni tycker om ex recensioner av produkter. Och jag kan få en uppfattning om vad ni vill läsa om.

Så tryck gilla :) vill också hälsa att jag blir väldigt glad av era kommentarer och att jag svarar på alla!