Fullt upp

Idag var Linus uppe med tuppen och körde in till verkstaden, när han kom hem väckte han mig och hade köpt med sig mumsig frukost hem, en god currybaguette, möms. Sedan var det dax att göra sig i ordning och sedan hämta Linus systerdotter i skolan.
 
Sedan drog Linus iväg till jobbet, jag gick en sväng på stan och sedan var det även dax för mig att jobba. En make-up rådgivning hade jag inbokad och jag jobbade stängning. När jag skulle stänga ner och gå hem, tror ni inte då att det kommer en kund? Som velar och velar och går en kvart efter stängning. Självklart kunde jag ju inte bara fösa ut henne ur butiken så Linus syster som passade vovven var snäll och kom ner med henne istället för att jag skulle behöva springa omkring då vi skulle ta bussen hem.
 
Nu är jag hemma, har slängt mig i soffan även fast jag egentligen borde ta tag i att hänga in mina kläder i garderoben. Det får bli imorgon bitti istället, innan mormor kommer och hälsar på! Hon kommer imon förmiddag och kollar på lägenheten innan jag ska dra iväg till skolan och ha prov. Är rätt nervös inför provet imon då det är mitt gymnasiearbete/prov och min modell är sjuk, paniiiik.
 
Internet fungerar inte här ännu och vår leverantör är extremt sega på att svara i kundtjänst, vi har stått flera timmar i kö, dålig service. Så fort vi får fixat det kommer uppdateringen bli toppen, jag har även fotat inför kommande skönhetsinlägg och tips, yay!
 
Fått lite liv i lägenheter med hjälp av blommor, dock har nått hänt med min vas för den läcker? Sån himla otur för den är verkligen så fin och är köpt för att matcha våra lampfötter här hemma..