Menstruation in the station

Igår förmiddag fick jag ringa Linus när han var på jobbet och berätta att vår bebis börjat droppa blodiga droppar. Ohno, vår lille valp kan inte redan blivit så stor så att hon börjat löpa!? Fick ringa mamma och berätta nyheten om att vi fått en "tonåring" i familjen, tipset från henne va att ta upp "blommor och bin", haha.

Jodå, Mila och jag fick möta upp Linus efter hans jobb och införskaffa hennes första menstrosor då hon under dagen fick låna en utav mina och var inte jätte nöjd, dom var antagligen inte så bekväma då jag fick knyta ihop dom med en tofs. Hon busade med mig och tyckte att jag var jätte tokig som klädde på henne trosor, haha.


Jag köpte ett par tjejiga söta små trosor och dom har hon på sig utan problem, hon bryr sig inte. Katshing, hunden hemma hos mamma skäms jätte mycket över att bära trosor och springer med rumpan i marken och gömmer sig första stunden med dom på. Men jag tror att Mila tycker att dom är bekväma. 

Vi var i olika djuraffärer då vissa hade slut på storlek och jag ville leta några riktigt söta då hon ändå måste använda detta klädesplagget. Men utbudet är tyvärr väldigt begränsat, vanliga rosa, gröna eller svarta finns. Dessutom tog det ena stället det dubbla priset för trosorna än vad vi köpte dom för så det var ju tur att storleken var slut där. På nätet kan man dock hitta söta med blommor och volanger på, men det får vi köpa när dessa blivit gamla.