Mys

Jag och Mila ligger och myser i sängen, vi är lediga idag och slappar som bara den. Hon ligger och snarkar högt vid mina fötter och jag ligger med ipaden i högsta hugg och äter frukt, mm. Har haft en riktigt rolig ledighet/helg så tänkte dra igenom den snabbt för er!


Valborg = jobba och sedan grillfest hemma hos Therese, vi hade super kul och åt super god mat, grillat, potatisgratäng och sallad efter det glass och marshmallows, möms. Vid midnatt bestämde vi oss för att  dra oss ner till krogarna och vid tre tiden (?) blev det pizza och hemgång, lyckat! En "selfie" på det..


1a maj = slappade jag i sängen enda tills min kära mor kommer hit och vi bestämmer oss för att åka till Slottskogen med lillebrorsan till den jätte stora lekplatsen. Mila blev helt galen av lukten från alla djur så hon var som en tiger som springer efter en antilop, hon kämpade och var jätte jobbig. Men vi hade en mysig dag!


Igår = jobb och sedan stressa runt på stan och för att sedan komma till Hannahs studentmottagning och fira hennes student med en massa god mat, prat och god dricka. Det var jätte trevligt, men det blev en tidig hemgång till mina älsklingar runt elva tiden för min del. En fin blombukett och ett armband fick hon av mig i studentpresent, som jag hittade i sista sekund, hehe.