50år

Vilken rolig helg vi hade! I lördags vid två tiden hämtade Linus och hans två syskon upp mig och vi började köra ner mot Malmö. Vi skulle nämligen överraska Linus mamma, som fyllde 50år och var på en weekend i Malmö med Linus pappa. 

Väl framme i Malmö virrade vi runt bland flera olika p-hus och letade efter hotellet. Mitt i stan låg det och tillslut hittade vi det, så det var dax att checka in. När vi står i receptionen ringer Linus pappa och säger att "mamma" var på väg ner till receptionen. Så vi frågar personalen om vi får springa och gömma oss i rummet bakom disken. Vi sprang in där och personalen berättade vart övervakningskamerorna var så att vi kunde se när hon gått.


Vi såg henne gå förbi receptionen på skärmen och in i hissen så då kom vi ut ur rummet och checkade in. Sedan tog vi hissen upp till Linus föräldrars rum och knackade på och sa "ROOM SERVICE" och gick in i rummet, sjöng och gav presenter. Hon blev verkligen överraskad!!

Vi gick in på våra egna rum och fixade oss. Sedan var det dags att gå ut på stan, för en god middag väntade på oss. Under kvällen spelade vi bowling och något som jag aldrig testat innan, shuffleboard. Det var faktiskt roligt! När de senare kvällstimmarna smög sig på gick vi ut och satte oss på några olika mysiga uteserveringar.

Frukosten på söndagen var super god, vad är bättre än hotellfrukost? Du behöver inte lyfta ett finger för att maten ska bli klar eller för att tallriken ska plockas bort och diskas, toppen! På förmiddagen blev det en runda på stan och i köpcentret triangeln, så klart fick ett par saker följa med oss hem. Sist men inte minst så blev det en lunch på Texas Longhorn innan det var dags för att sätta sig i bilen och åka hem.