Escada

I Barcelona shoppade vi en massor på Diagonal Mar, där hade dom bland annat Primark som hade en massa fint för superbra priser, superdry, sephora osv.. På smågatorna runt om La Rambla hittade vi också lite roliga saker, så vi fick med oss en massa kul hem. Även mina föräldrar och lillebror fick sig några saker, bland annat en super cool ninja turtles t-shirt, haha.

Jag måste säga det att jag trodde att Barcelona skulle kunna bra engelska då dom har så himmla mycket turister. Men på varenda restaurang fick vi peka på menyn för att dom inte kunde engelska, en av sex taxichaufförer kunde engelska men dom var endå väldigt pratglada på spanska och vi satt som frågetecken, vi fick helt enkelt säga adressen och hoppas på att han körde oss rätt. I stora mataffären typ Ica Maxi pratade hon spanska till oss även fast hon såg att vi inte fattade någonting. Men i vissa fåtal butiker pratade dom bra engelska.

I köpcentret var jag inne i en parfymaffär och doftade på alla möjliga parfymer. Jag föll för Escadas senaste doft "turquoise summer" och var på väg till kassan med den. Då rekommenderade en utav säljarna där att jag skulle ta presentförpackningen istället för då får jag en neccessär och en lotion i samma doft för bara 4€ mer än vad bara parfymen kostade. Självklart köpte jag kitet i stället, det var väldigt snällt utav henne att säga det eller aa pekade på de olika priserna så att vi förstod då hon inte kunde engelska.Barcelona - diagonal mar - escada