Vårt förhållande

Vart träffades ni första gången? Vi träffades "dagen efter" en "fest", jag och min kompis sov över där och det hade Linus också gjort fast i ett annat hus, så på morgonen kommer han in och drar med oss för att äta pizza fast att vi inte hade träffats innan. Det var September 2012.
 
Vart hade ni er första dejt? Vi har aldrig planerat en "dejt" men det som var närmast en bestämd dejt innan vi blev tillsammans var väl när vi gick på vår första bio tillsammans. Vi bestämde att vi skulle ses och åka till Göteborg för att se på den första Hobbit tillsammans, i December 2012.

Visste du att han var "den rätte"? Nej, det vill jag inte påstå att jag visste.

Ditt första intryck av honom? Att han såg bra ut och att han verkade vara en glad, spontan, pratsam och rolig kille.
 
Hur gamla är ni? Jag är 19år och Linus fyller 23år i November.
 
Hur ofta är ni med varandra? 365 dagar om året för att vara ganska så exakt. När vi reser så gör vi nästan alltid det med varnadra så därför har vi inte många dagar om året utan varandra.
 
Finns det något han inte vet om dig? Det finns det alldeles säkert, vi har ju inte känt varandra hela livet så det är klart att han har missat saker. Men jag berättar allt han vill veta och berättar allt som han berhöver veta, inga hemlisar.
 
Har ni vart utomlands tillsammans? Ja, Danmark två gånger 2013 & 2015, Aya Napa/Cypern två gånger 2013 & 2014, Rhodos en gång 2014, Barcelona/Spanien en gång 2015 och Turkiet en gång 2015. Sen så har vi mellanlandat med flyg i Amsterdam 2015 och sovit en natt på hotell, wopwop.
 
Hur länge har ni varit tillsammans? Väldigt snart tre år, för att vara exakt två år och nio månader samt några dagar.
 
Har ni någon tradition? Nej, vi har inte format några traditioner än. Vi firar inte ex vår årsdag på något speciellt sätt, kanske överraskar varandra med nått eller går ut och äter en god middag tillsammans.
 
Bor ni/vill ni bo tillsammans? Ja, vi är sambos. Från och med December 2012 sov Linus flera nätter i veckan hemma hos mig (mina föräldrar) så i Februari 2014 flyttade vi ihop i en andrahands lägenhet och i Mars 2015 fick vi vårt förstahandskontrakt på lägenheten vi bor i nu.
 
Vem sa "jag älskar dig" först och hur gick det till? Jag minns inte den exakta stunden, men jag kommer ihåg att det var hemma hos mig (mina föräldrar) och att vi var med varandra. Linus säger att det var han som sa det först och att vi var hemma hos mig i soffan på mitt rum.
 
 
Bild ifrån Barcelona, jag ska vid ett senare tillfälle göra ett helt inlägg om den resan.